Friday, November 7, 2014

Suami Demam & Beauty Soap Nour Ain Skin Care

Assalamualaikum.

Semalam aku half day sebab husband demam. Hihi cam lawak je husband demam aku plak yang cuti setengah hari. Eh tapi memang sebelum2 ni kalau suami demam aku of course ambil cuti jaga suami. Tuam kepala suami bagi sejuk, urut2 tangan kaki biar cepat kebah, hiburkan hati dia dengan tolong drive kan bawak pi makan sedap2. Memang kalau dia demam akan jadi big boss duk kat seat belakang. Aku ngan naurah kat seat depannnnnnnnnnnnn -______-“ 



-
-
-


 

Anak dara saya sudah godang :)




-
-
-


 
Alhamdulillah bisness makin hari makin berjalan baik & cantik. Seronok rupanya dok berbisness ni. Yelahh rezekikan 99.9% tu datangnya dari berniaga. Huhu.. In Shaa Allah. 



Me today! ^^ Pengguna tegar Nour Ain Skin Care



-
-
-


 
Beauty Soap / Sabun Kecantikan

Harga : RM 16
Postage : RM 6



Memula sekali haruslah kita bersihkan muka dengan pencuci muka. Ni yang paling utama harus ada lepas tu baru kemaskan dengan toner, krim siang, krim malam & serum.

Sabun ini untuk apa?
  • Bertindak sebagai agen pembersih
  • Menjadikan kulit yang gebu & lembut
  • Penggunaan yang berterusan akan meredakan pertumbuhan jeragat & jerawat
  • Meresap jauh ke setiap liang roma untuk menyingkirkan kotoran yang terpendam
  • Mengawal penghasilan melanin agar kulit cerah berseri
  • Sesuai untuk lelaki & wanita, remaja & dewasa


Tapi paling laris set lah. Macam pisang goreng lakunya :) Alhamdulillah syukur rezeki. Harga set RM 104 + free postage + free gift ;)

Hasina 
012 2737 294


2 comments:

Mama Niza said...

mama guna dnars, tak ok... sedih..

Ikhlas Dari : Mama Niza

AP said...

Sina, comel sangatlah Naurah ni. Boyot je. Geram :)

-ili comel