Tuesday, November 11, 2014

Waktu bengang kita shopping online

Assalamualaikum.

Eee bengang je rasa dengan tuutttt...... nasib aku jenis cepat cool. Malas nak pikir kalau benda yang menyakitkan hati ni. Kadang tu kalau hati ni hot sesangat cepat2 pikir positif, pikir benda elok2 je. Pikir laki – anak lagi bagus. 

Dan kalau aku tengah hot aku suka shopping online. Habis baju Poplook aku borong. Iyee aku adalah pembeli tegar Poplook. Koleksi Poplook ada lebih dari 20 pasang kot dalam robok tu. Huhu !


Penny Chiffon Maxi Dress - Teal - Size : S adalah baju first sekali aku beli kat Poplook. Pertengahan tahun 2012 dah terjebak sampai lah sekarang membelinya. Uhukk uhukk uhukk. Tapi baju adik aku dua orang tu bukan dari Poplook ye.

Aku memang kategori pembeli online tegar sejak zaman anak dara sampai dah beranak pun tetap shopping online pujaan hati. Wet tisu anak pun beli online weh. Haha dasar sangat kan! Yang pelik kalau jenjalan tu tak pulak minat nak beli2... Kalau online tu laju je tangan ni. 

Dan sekarang macam berminat nak beli tudung Aidijuma online. Memandangkan malas nak pergi kat store AJ apa kata beli online je. Korang rasa ok ke? Aku selai tudung AJ pun takde lagi. Tak up to date langsung. Hahahaha booo sikittttttttttttt :DD

1 comment:

ezz elissa said...

hai sis, saya jual barangAn dan produk kecantikan online , untuk intro blh wassap n wechat saya - 01114935938 tq