Tuesday, December 23, 2014

Vita - C Serum - Nour Ain Skin Care

Assalamualaikum pagi Rabu. 

Hari ni pengeposan Nour Ain macam biasa tapi kena buat payment before pukul 10malam tadi. Esok takde pos sebab cuti Krismas kan. Jomm lah kita bercuti hooreyy2 bawak anak jalan. 

Pengeposan bersambung hari Jumaat pula. Next year (2015) untuk yang set punya (Set Nour Ain) postage kena add RM 6. Sekarang free lagi, tinggal seminggu je ada promo free postage tu. Boleh grab cepat2 ye. 
 
Hari ni nak story khusus pasal Vita – C Serum. 

Antara item yang terbest & paling hot selling. Sekarang serum ni dah ada yang besar 30ml. Yang kecik pun tetap ada 10ml. 


Serum 10ml - RM 24
 

Serum 30ml - RM 66


Tapi macam better ambil yang besar sebab lagi jimat berbaloi-baloi. Tahan lebih lama gitu. Sebab serum yang kecik tu cepat jugak habis depends pada penggunaan korang la. Kalau aku pakai dua-tiga titik je sebab sayang. Ahakss!

Antara benefit serum Nour Ain terbest ni termasuklah :

  1. Bertindak sebagai perawatan terapi pada kulit. 
  2. Mampu mengatasi masalah radangan kulit. 
  3. Menyediakan Vitamin C semulajadi pada kulit yang tidak bermaya. 
  4. Kulit menjadi lebih anjal, tegang & lembap, bebas dari garis halus & kedutan. (Anti Penuaan) (Tanpa Suntikan)

Cara Penggunaan :
  1. Sapu pada kulit yang bersih pada seluruh wajah & leher. Biarkan beberapa saat hingga meresap pada kulit sepenuhnya.   
  2. Boleh digunakan pada bila2 masa sebagai perawatan vitamin pada kulit. 

Serum ni macam vitamin untuk kulit la. Nak merawat mana2 cela, nak menghindar sebelum berlakunya jeragat / jerawat. Kulit pun nakkan vitamin jugak taw. Baru rasa fresh je kulit wajah :)

Harga untuk yang botol besar 30ml - RM 66
Botol kecik 10ml - RM 24
Postage - RM 6

Nak cod pun boleh. Area Cheras & Kajang sahaja :)






WhatsApp : Hasina Nazaruddin | 012 2737 294
Instagram : Hasina89
Facebook : Hasina Nazaruddin

1 comment:

cik mah said...

Wah..menarik..t boleh cubalah..