Monday, January 19, 2015

Uv+Fondation - Nour Ain Skin Care

Assalamualaikum.

I iz stress pagi2 ni ye. Taw kan sebab apa. Of course sebab jalan jem macam )*()(*&*(&^%$# Adoihaiii. No choice lah. Pagi2 lagi dah sakit pinggang. Zzzz







***************************







Hari ni Iolss nak cerita one of produk Nour Ain yang double best ni. 

Uv+Foundation 





Tak pun bahasa kampung krim siang jo. Hehe! Sangat best!! Best sebab apa? Sebab Iolss kalau pergi mana2 mesti sapu tipis krim siang ni sebelum keluar. Kulit wajah boleh jadi pinky2, mulus, cerah semulajadi, rasa muka ringan je. Tak perlu make-up tebal pun dah lawo dah. Gitu. Lepas solat Zohor pun boleh apply. Ala2 macam foundation la..alas bedak. Kadang kan Iolls tak tepek bedak pun, cuma ratakan krim. Siap! Ok meh sini nak share lagi kebaikan Uv+Fondation ni:

NOUR AIN BEAUTY CARE - UV+FOUNDATION

  • Diperkaya dengan ramuan semulajadi
  • Gabungan rumusan pencerahan kulit serta perlindungan khusus UVA, UVB menghasilkan kulit wajah yang lembap, berseri, halus, gebu dan cerah secara semulajadi
  • Bertindak sebagai agen perlindungan sinar UV dan alas bedak
  • Memperbaiki struktur kulit secara mendalam
  • Sesuai bagi semua jenis kulit

CARA PENGGUNAAN

Ratakan krim ke seluruh wajah atau bahagian yang perlu pada siang hari (pagi & petang)

** Harga Cuma RM 30 sahaja. 
** Postage macam biasa RM 6
** Nak COD pun boleh area Cheras & Kajang


WhatsApp || Hasina 012 2737 294 
Instagram || Hasina89







2 comments:

Liyana said...

krim ni memang best! nanti akk repeat beli lagi ek.....

Jen Jen Areff said...

Mmg nk beli set nour ain tu. Bca review dr blog pn liyana tu. Ahakss. Jumpa td tgk kulit die makin cntik. Iolss ada jeragat & bintik2