Sunday, February 8, 2015

Abah hantar Naurah ke school :)

Assalamualaikum.

Sebenarnya aku ada je cerita nak update hari2 tapi sebab hp ada problem so tak dapat nak transfer gambar. Bila nak update cerita tapi takde gambar rasa macam tak menarik! Haha boleh alasan macam tu? Tengok gambar kat ig je lah dulu : Hasina89




Naurah & roti berpisah tiada :D



Alhamdulillah hari ni sampai awal kerja. Awal tak awal sangat la pun -____-“ Tapi macam dah dapat solution, abahnya yang hantar-jemput Naurah ke nursery. Susah jgk nak lepaskan suami hantar anak, rasa sendu je sebab dah biasa hantar Naurah tetiba aku teru pecut ke ofis rasa lain. Tak dapat cium Naurah satu muka sambil bersembang dengan teachers dia yang very good tentang perkembangan Naurah. Nasib lah teacher kat sana good2 & rajin hantar gambar. 

Dan aku sangat kemaruk membeli itu ini segala barang Naurah. Baju, kasut bla bla bla... Mak2 sangat kan. Baju sendiri tak beli pun takpe, langsung tak kisah melainkan shopping kat Poplook sahaja. Haha! Tapi tengok design jugak kat Poplook tu. Sometimes design nya euwwww gedabak gila! Cerita pasal anak kena hati2, kena diam2 pada yang belum punya rezeki. Sikit sebanyak takut mereka terguris hati belum dikurniakan cahaya mata. Yang belum ada rezeki tu mesti Allah dah plan baik2 untuk anda semua. Yang penting berdoa je! :)

2 comments:

Maria Hasun said...

hurm. betul kdg kdg kita crt pasal anak kita tp pada insan yang lain belum ada rezeki mesti sedih. . huhu Tak apa perancangan Allah sgt bagus keep positive :)

Liyana said...

terbaik mama naurah hehe