Wednesday, February 25, 2015

Night Cream Nour Ain Skin Care - Memudarkan Parut Jerawat

Assalamualaikum & morning! 

Awal pagi lagi nak update pasal Nour Ain Skin Care yang pada I is very good produk without bahan kimia yang terlarang pun. Yang best bahannya guna minyak kelapa dara, minyak zaitun & herba2 yang terpilih sahaja. 

Terpaling best lagi :
  1. Berkelulusan KKM
  2. Produk halal, selamat & bersih
Krim Malam / Night Cream! 
Meh meh baca :) 

Sebelum tu Iolss nak bagi tips hebat ni ! 
Kalau macam ada jerawat baru nak tumbuh atau pun jerawat yang sedia ada tu wajib pakai krim malam ni before tidur. Memang sangat berkesan memudarkan parut2 jerawat. In Shaa Allah jerawat tu cepat je kering & tidak meninggalkan parut! Percayalah! Ahaksss!
  





sebab 









sebab 









sebab








Fungsi utamanya

 -
-
-


Taraaaa! 

  • Sangat berkesan untuk meredakan, memudarkan & menghilangkan jerawat, jeragat & juga anti kedutan. 
  • Mengurangkan masalah pori terbuka! - Ohh ni yess! Kalau dulu kulit wajah Iolss macam kawah bulan beso2 PORINYA tapi sekarang masalah dah settle. Yelakann masa zaman sekolah dulu asal ada jerawat je nak picit, hahh ambil jerawat & parut semua ada pakej! Sekarang tidak lagi :)
  • Menyingkirkan garis halus, kulit kusam & tidak rata, tompok gelap & masalah kulit yang lain. - Part ni Iolss suka juga sebab nak bagi kulit wajah seia & sekata. Taklahh kat bawah mata ada tompok gelap dah tu kat pipi cerah pulak. Hmm hmmm... 
  • Oh ya! Sesuai untuk lelaki juga ya. Wanita apatah lagi. Usia remaja & dewasa. 
  • Tiada pengelupasan of course! 
Cara Penggunaan :
Sapukan nipis di wajah & leher. Untuk malam sahaja ye.

Price murah2 je RM40 untuk 10gm.




Rupa bentuk & warna krim malam ni : Putih
Mama Naurah

Untuk yang loose 10gm ye. Besar gitu :)

Tapi untuk kesan lebih hebat gunakan satu set Nour Ain Skin Care ni. Ada 5 items kesemuanya : Sabun, Toner, Serum, Krim Siang, Krim Malam. Price untuk set RM 104 & postage RM6


Macam biasa kalau berminat boleh WhatsApp atau Sms kat no saya ni :)
Hasina 012 2737 294


3 comments:

IMaH said...

Imah pun pkai nour ain jgk skrg.Mmg ok dgn kulit muka

.hasina. said...

imah... nanti boleh beli nour ain kt sy hihi...

misz sheyla said...

pakai nour ain jugak...tapi maybe xsesuai dgn saya T_T ...membe pkai ok..