Sunday, March 22, 2015

Biras :)

Assalamualaikum. 

Iolss dah ada biras. 

Ehemmm. 

Ntah macam mana la nanti....... Before ni Iolss sorang je menantu. Kini tidak lagi ye :P Hope everything is ok, nampak pun sekepala sangat even mama mertua I cakap, Hajar (oh ya Hajar nama biras tu) bising & lawak sikit manakala Iolss iaitu menantu sulung pendiam & pemalu. Ewahh ewahh pandainya :P Hahaha! Tapi serius, kat rumah mertua I suka diam2 layan Naurah & layan suami je. Yang lain2 bila penting je baru Iolss akan bersuara. Giteww. Walaupun begitu, parents mertua amatlah sayang I ni. Dah kata menantu sulung, haruslah. Hihi. Oklah lepas majlis sambut menantu next week I update pasal wedding diorang lagi & upload banyak gambar. 

Me & Biras :)

Bye!

2 comments:

Liyana said...

pewitt! hehehehe

misz sheyla said...

iols pun pendiam kat rumah MIL..hihi...klau umah sendiri kemain lg perangai...