Thursday, March 12, 2015

PERFECT CC CREAM - Produk Baru Nour Ain Skin Care Utk Kawalan Minyak

                                                                                                    

Assalamualaikum.

Lama tak cerita pasal Nour Ain tetiba ada produk baru. Haa tanjat tak? Iyee Nour Ain Skin Care baru je melancarkan new product iaitu : PERFECT CC CREAM! 

PERFECT CC CREAM
PERFECT CC CREAM
PERFECT CC CREAM

Sure perfect! Hihi.. Bila HQ dah war-warkan tentang Cc Cream ni aku excited sangat nak try. Dan bila dah try...... 





















Tingg! 



Sangat jatuh cinta dengan strukturnya yang  ringan. 

Jom baca apa fungsi thorrbaikknya itu :)
  • Melindungi kulit wajah daripada pancaran matahari agar wajah kelihatan semulajadi serta berseri. 
  • Diformulasikan khas bagi membantu meratakan tona & struktur kulit, mengurangkan kedutan & jalur halus. 
  • Mencerah serta melembapkan kulit wajah melebihi 24 jam. 
  • Mengawal lebihan minyak pada kulit wajah agar wajah nampak lebih halus & gebu sepanjang hari. 


Cara penggunaan : 
  • Selepas menggunakan facial toner atau Vita - C Serum Nour Ain, sapukan & ratakan krim pada seluruh kulit wajah serta bahagian lain yang perlu seperti leher. 
  • Sesuai digunakan pada siang hari (pagi & petang) bagi mendapatkan kesan yang lebih sempurna & tahan lama, gunakan bersama UV Foundation Nour Ain selepas atau sebelumnya (Mengikut kesesuaian)


Harga RM 59 & postage RM 6 tapi untuk pengenalan ni Iolss bagi RM 55 sahaja. Sehingga 31 Mac 2015 ni. Jom dapatkan cecepat ok :)




WhatsApp || Hasina 012 2737 294 
Instagram || Hasina89
Cantik ! Oren + Hitam :)

Ohh ya! Sangat rekemen pakai sekali dengan Uv Fondation ni! Untuk kesan yang sangat menawan.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

No comments: