Tuesday, April 21, 2015

Nak Tambah Anak Lagi :)

Assalamualaikum.

Semalam time balik kerja tetiba sangat suami tanya 

‘...bila Naurah nak ada adik yanggg...? “ 

Hahaha berderau betul kita dibuatnya. Plan sebelum ni macam mana? Macam mana haa? Dah lain pulak yee  -_____-“! 

Memang la kalau ikut ekonomi belum nak berapa stabil lagi. Tapi tiap anak tu ada rezeki masing2. Giteww katanya. Auwwww :)
Before kahwin dulu yess memang aku kalau boleh nak cepat dapat anak ramai. Sorang setahun pun takpe :) Tapi bila dah ada sorang dengan komitmen yang macam2 rasa nak hold dulu no2, 3, 4 bla bla... 

Tapi kan suami dah mintak no 2 tu macam kena bagi je hahaha! Kang dosa puleks :D

~ lalala~ 

Takpe la kena bincang bebetul dulu sebab I’m not ready yet :P 

Hahah seriau rasanya kalau ingat balik permintaan suami iteww :D 

Kalau dulu Iolss suka 4, 5 orang anak tapi sekarang 2 atau 3 orang pun dah cukup kot. 
In Shaa Allah rezeki Allah :)



Suami soleh sayeeee

2 comments:

Liyana said...

proceed je sina hahaha

.hasina. said...

hehehe sy belum nk lagi la kak.. suruh husband manjakan naurah
puas2 dulu :)