Wednesday, April 8, 2015

Samsung Note 3 vs Samsung A5



Semalam aku dah ambil balik Note 3 yang pi hantar warranty tu. Baca entry ini. Dah ok, dah boleh guna, dah cantik (pss cantik ni memang sebab aku jaga bebetul la) Tapi masalahnya aku kan dah beli A5. So, dua2 cantik, dua2 masih baru, dua2 kamera tip top 13megapiksel. So how how? Yang mana satu nak pakai dulu. Adeihh A5 tu tak sampai sebulan baru beli. I think nak pakai Note 3 semula la sebab lagi besar kan? Wuarghh rasa membazir pulekss beli A5 baru2 ni. Hmm hmm takpe lah anggap rezeki suami je. Kita bagi suami pakai. Rezeki fon baru dikongsi bersama :)

Ni gambar Naurah last week kat bilik hotel The Grand Beach Resort, Port Dickson. Holiday kami :)



Haha sorry entry hambar gila.

No comments: