Tuesday, May 12, 2015

SORRY Cerita Tudung Lagi !



Assalamualaikum.

Aku dari dulu sampai sekarang paling suka beli tudung & baju. Tapi terpaling tudung la sebab banyak choice kan. Ada murah ada mahal. Selalu beli yang murah2 je RM 25 tu dah cukup dah pada aku. Kalau beli baju pun busuk2 kat Poplook tapi rajin tengok time sale je la. Hehe! Dalam banyak2 beli baju tu pesen aku suka pakai baju yang sama je pun pi ofis. Lepas tu 2-3 kali kena sound tepek kat husband. Beli baju banyakkkkkkkk tapi pakai baju, skirt yang sama je pi kerja.. Haha! Bukan apa sebab baju yang sama tu la yang senang, tak payah nak gosok. Pesen aku gosok pepagi before pi kerja. Pernah la beberapa kali nak gosok baju malam tapi mesti tak menjadi. Malas sesaja. Teringin kadang tu nak gosok baju untuk seminggu lagi la double malas nak hadap iron tu. Wtfff sangat. 

Sejak2 ni pulak ada fenomena Bawal Exclusive (B.E) kat ofis. Ada sorang akak staff menjual. Laju je memasing beli termasuklah aku. Setakat ni ada la 4 Bawal Exclusive aku borong. Dah beli baru hegeh2 WhatsApp husband cakap dah beli tapi hutang pulak tu. Haha kelakar gila rasa! Price B.W macam pricey sikit la dari RM 38 – RM 300++ kot. Tapi aku beli price yang low2 je pun. Ada lah selai beli RM 128 tu pun husband bising2 dah. Hihi.. Cantik tang batu je kot tudung ni. Hmm! 

Malam tadi punya cerita....

husband masuk bilik sorang....

lama sangat....

buat apa ntah....

aku pun tinjau....

Rupa-rupanya....

......tengah kemas tudung2 aku. Siap separate tudung SBU, B.E, haha! Yang bunga2 satu bahagian yang plain satu bahagian lagi. Baru nampak kemas, senang nak ambil mana yang nak pakai. Katanya.

Suruh beli lagi satu tempat penggantung tu sebab tak muat. Ada can la nak beli tudung lagi ni ye tak? Ahaha! Terima kasih sayang

Dan-dan tu aku suruh kemas dapur pulak. Bukan apa kalau husband yang kemas ni aku rasa amazing sangat. Rasa wow je! Isteri kemas hari2 nampak macam sama, macam biasa je. Kalau husband pandai dia tukar itu ini. Menarik kan! Hihikkk. 



Picture dua minggu lepas kahwin kot :')

1 comment:

Liyana said...

rajin nye husband uols. husband akk main tarik je baju seluar yg dh lipat

-_-