Wednesday, June 24, 2015

Bazar Semalam

Assalamualaikum.

Hari2 letih pergi ofis. Ahahah boleh mengeluh macam tu? Kan aku hampir tiap hari jugak berbuka kat rumah mil tu yang balik malam lambat. Lambat tak lambat dalam pukul 820pm tu memang dah caww la. Sampai rumah nak mengemas, mandi, siapkan beg Naurah nak pergi school. Ehh banyak lagi sebenarnya. Belum campur basuh baju, sidai, lipat. Kang pukul 5am nak bangun siapkan untuk sahur. Supermom superwife sangat rasa diri ini. Macam mana nak tambah adik Naurah ni haha. Tapi suami meronta-ronta sangat nak baby lagi :)

Semalam pergi bazar nampak susu yang dolu2 punya tu, suruh husband belikan 3 sekaligus sebab dah lama nak. Tapi kan rasa tak macam dulu. Kurengg sikit. Kenapa ye? Tamak pulak tu suruh beli sampai 3 -___-

Takde apa sangat pun beli kat bazar. Air tebu, popiah goreng, mihun sup. Semua fav suami. Aku memang bukan jenis membeli banyak kalau kat bazar. Boleh lagi tahan nafsu. Yang selebihnya mil dah buat ayam penyet. Bab2 memasak my mil memang win.

4 comments:

Liyana said...

aah memang dah x sesedap dulu kan susu tu.. xtau la kenapa.

hari2 buka kat umah mil ke? hihihi

.hasina. said...

@liyana aah tak sedap dah.. last2 suami yg habiskan.

ye kak... hari2. Buka kt umah mil baru sehari-dua buka kt umh sendiri. Sobss!

.hasina. said...

@liyana aah tak sedap dah.. last2 suami yg habiskan.

ye kak... hari2. Buka kt umah mil baru sehari-dua buka kt umh sendiri. Sobss!

.hasina. said...

@liyana aah tak sedap dah.. last2 suami yg habiskan.

ye kak... hari2. Buka kt umah mil baru sehari-dua buka kt umh sendiri. Sobss!