Sunday, June 7, 2015

Blogspot kat ofis dah kena block!

Assalamualaikum.

Rindu pulak nak menulis. Sejak2 kat ofis ni dah segala benda nak diblock termasuk nak google blogspot pun tak boleh so takde la aku update cerita2 pasal Naurah, Abah Naurah. Nak jengah2 blog kengkawan pun lagi la tak dapat. Sabar je la..

Aku baru beli beg dari Sometimes. Derby. Tapi dapat warna blue la sebab yang lain2 dah sold out. Tu la ambil masa lama sangat nak bagitahu suami nak beli beg. Hari2 WhatsApp suami last2 lulus! Baru beli. Keh keh.. Merangkap beg raya terus la tu.

Sekarang concentrate baju raya Naurah. Sejak2 dah pandai jalan ni makpak nya kemain excited belikan kasut, skirt pendek.... lagi comeyy rupanya bila terkedek2 jalan tu :)

1 comment:

orked violet @ SYA said...

blog kene blocked? adoii. hehehe

Sya kt office dlu xde block2 tp usage die monitor betol. asal terlebih je dapat email warning high usage/bandwith. Sekarang kt tempat baru takde monitor langsong. Memang cultural shock sekejap la.. hohohoho