Monday, August 10, 2015

Plan nak bawak anak ke mana weekend ni?



Assalamualaikum.

Dari tadi aku call husband tak angkat2. Tapi ada plak 2,3 kali dia inbox aku kat Fb. Tak paham beta. Aku plan nak pergi someplace weekend ni. Sama ada Farm In The City, Aquaria Klcc, playground kids kat Jusco atau Zoo Negara. Tapi zoo macam nak reject awal2. Tak tertarik pulak hati ni nak pergi ke zoo. Yang penting nak area sini, dekat dengan rumah. Tak koser mak nak jejauh ni dengan kereta belum ber-servis-nya. Apo pun tak boleh. Haihh aku ni kan sejak dah beranak memang ada je plan untuk Naurah hujung2 minggu. Kalau tak ke mana pun paling busuk aku bawak dak kecik tu main kat pool atau garden bawah rumah.





Haa jangan nak mengata pulak ye. Engkorang dah ada anak nanti taw lah macam mana nak hiburkan hati & jiwa raga anak2.

1 comment:

cik mah said...

Cik mah br g zoo hr tu..best juga sbb dah cantik n ffasiliti okey juga...cuma penatlah juga sbb besar...azwa suka mandi2..so free2 bw die g mandi2..xpun main pool je yg beli tu...n bw g kids paradise tu..