Monday, September 7, 2015

Dah lama tak update pasal Nour Ain :) & Bowling di Mines

Aku tak rajin nak promote Nour Ain sekarang ni sebab rasa macam benda yang sama je aku ulang2. Hahaha! Tapi korang kena taw aku masih dealer Nour Ain lagi ye :)

Alhamdulillah makin ramai pulak customer ntah datang dari ceruk mana ntah. Aku syak ni mesti kes kawan atas kawan ni. Dah kata Nour Ain elok depa sampaikan kat kawan2 lain. Tapi takpe aku seronok je melayan customer ni even peel macam2. Tapi biasa la kan semua nak yang the best tu kadang2 benda remeh-temeh pun tanya :)

Sale paling mencanak-canak masa raya hari tu. Woww sangat rasa. Aku pun tak sangka. Kejap je aku dah pi repeat order. Semua pakat nak lawo letew time raya :) Sebab kandungan Nour Ain ni memang best, minyak zaitun, herba2 asli & senang cerita semua sumber asli. Nak taw lebih lanjut WhatsApp je Iolls  : 012 273 7294



****


Ni cerita semalam. Weekend ni tak balik mana2 rumah sama ada rumah mak aku atau rumah mak mertua. Seronok tu tak payah cakap la.. boleh masak2 boleh guling2 dengan suami, anak. Tettttt ! Hihi

Dalam petang kot husband ajak pergi Mines, main bowling dengan family in law. Iolss pun ok kan je la.. Ok je kalau bab2 berjalan ni kan. Cuci2 mata sikitttt. Memang hampir setiap minggu ada je aktiviti my in laws ni buat. Sama ada makan2 ke.. ikut depa la.. aku benda free2 ni join je. Macam last week makan2 kat steambot, Bangi. Iolss tak berapa nak makan tapi masih seronok, telan je apa2 nya. Hehh! Ok sambung story kat Mines tu.. nasib la mak mentua Iolss tak tanya kenapa tak tidur rumah sana. Dah lebih 2weeks kot tak balik sana. Cuma jumpa kat mana2 je. Maybe diorang dah taw... kami ni sometimes nak ada privacy untuk keluarga sendiri jugak. Giteww :)

2 comments:

cik mah said...

Comellah die. .aaa betul tu...kdng tu sebulan skali blik pun okey dah kan..

IMaH said...

Bestkan bila dapat spend time dengan family. Imah pernah guna Nour Ain dulu. Mmg ok dengan kulit.