Wednesday, October 7, 2015

Website Shopping Online : My Sale

Aku dah aim satu website shopping online baru2 ni. My Sale. Ehh lama dah usha & pandang2 cuma tak pernah beli pape je kat situ. Yang aku usha kasut Naurah je la pun sebab YaRobbi bertapa payah betul nak cari kasut anak dara Iolss tu. Tak nak lah pakaikan kasut yang berbunyi cot cet cot cet tu lagi. Dah dara sangat dah dia. Haruslah pakai yang girlish2 pulekss. Gitu :)

So, semalam aku beli terus dua pasang kasut dia. Sebab postage Rm10 tu yang aku balun sampai dua. Rugi pulak nak beli satu. Hee. Boleh tahan comel2 kasut kat situ. Iolss suka sangat :) Ada rezeki nanti boleh beli lagi...

Mana lagi ye website yang jual kasut budak2 comel? Baju seluar semua senang nak cari.

1 comment:

Liyana said...

bestnye ada anak dara.. heheh.. 2nd ni dh nampak gender ke? :)