Wednesday, March 9, 2016

35weeks

Assalamualaikum guys 🌷

Today dah masuk 35weeks 3days. Badan makin berat tapi still ok lagi nak drive sana sini. Yang selalu prihatin & risau tentang diri aku orang sekeliling la of course tapi empunya diri In Shaa Allah masih cool. Masih degil lagi nak drive sendiri pergi kerja -_-"

Dah sarat2 ni banyak dugaan aku kena tempuh. Hari ni MC sebab sakit mata. Ikutkan tak nak MC sebab aku memang jenis payah nak cuti ni. Tapi dah sakit ni berjangkit kan so terpaksa lah.. Dapat MC 3 hari tapi Iolss rasa nak pergi kerja esok. Malas nak cuti free lama2. Apa plak orang kata nanti.

Dugaan lain, baru2 ni repair kereta almost 1k ++ jugak la duit melayang. Kereta dah 5 tahun kan gitu la. Masuk je tahun depan kalau banyak kena ganti itu ini memang kena ganti kereta baru la nampaknya. Tak tahan la nak repair ribu-riban ni. Pengsan mak. Sobss!


1 comment:

Liyana said...

wah sekejapan suda masuk 35w.... good luck sina!

akk pun baru berhabis 1k++ tuka geboxxxxx :(((