Saturday, May 14, 2016

Niko-Niko dari Sometimes nak jual

Assalamualaikum

Aku bukanlah pencinta handbag, jauh sekali nak beli beg yang branded2 ni. Jenis yang pakai beg sampai lusuh baru berganti dengan beg lain. Sama la macam kasut betul2 dah buruk baru nak beli baru.

Sejak2 ni aku rajin pulak beli beg kat Sometimes. Baru2 ni beli pre-order Niko-Niko. Dah nama pun pre-order so dapatnya lambat end of June kot baru sampai. Takpe lah Iolss ok je sebab tak rushing nak pakai pun. And maybe boleh buat handbag raya terus dak? Nanti senang takyah pikir2 dah.

Dan baru2 ni Sometimes keluar beg baru lagi tapi lebih kurang dengan Niko-Niko jugak iaitu nama Piko-Piko. Haha kelakar je rasa. Yang Piko-Piko ni bacpack / beg sandang belakang. Pikir punya pikir nak beli ke tak sebab banyak gunanya beg sandang ni lagi2 kalau nak travel bawak dua anak. Iolls memang dari dulu cari. Pikir punya pikir tertekan pulak submit. Haha tengah2 ada duit ni ok je In Shaa Allah.

Tapi Iolls macam nak jual yang Niko2 tu la. Tiada sebab pun sebab hari tu kan gatal2 nak beli. Yang beg pack piko2 ni je yang Iolls nak pakai. Niko2 pre-order ni belum sampai lagi... dah sampai nanti Iolls terus poskan pada yang berminat tanpa bukak balutan. Warna olive green, price Rm 179 + postage je Rm 7. WhatsApp sayee ye 012 273 7294

* SOLD OUT *
* SOLD OUT *

Thanks!

No comments: