Sunday, June 5, 2016

Clearance baju for kids (3-6month)

Assalamualaikum sambil lambai2 tangan alaa2 diva :)

Siapa rajin beli barang2 on9? Haha aku letew. Sampai wet tisu pun nak beli on9. Bukan sebab malas tapi memang jenis suka klik2 submit. Tetiba parcel dah sampai. Senang tak payah nak beratur, bersesak beli.

Last 2 weeks aku ada beli baju anaks kat website Next. Rajin aku beli kat Next ni sebab terus dari butik oversea sampai ke sini. Kalau purchase Rm 150 ke atas free postage. So memang aku balun beli 100++ baju anaks. 

Kalau baju anak tak berkira.. memang suka beliiii tanpa tunggu abahnya. Sebab baju kids semua comellll.

Ada 3 helai baju baby boy aku nak jual balik sebab dah ada baju ni semua. Terbeli sama. Yang paling penting masih baru, dalam plastik beserta tag lagi. Iye tag pun tak tanggal :)


Yang ni memang cantik sangat. Rompers ala2 macam pakai seluar jeans! Paling aku suka. Nanti nampak anak kau besar, gemuk, gebus. Haha! Lepas tu corak kat depan baju timbul. Size uk 3-9month :) Price : Rm 67

Yang ni paling lama aku aim sebab berkenan dengan corak pisang tu. 2-3 kali bukak website sebab nak beli ke tak nak beli ke tak. Lastly terbeli haha! Satu corak pisang & satu lagi yang bertulis fun fun fun tu warna grey taw bukan putih. Size uk 3-9month :) Price : Rm 73 (untuk kedua2 baju pisang & fun)

Semua cantik ok. Rekemen! Kalau baby tembam yang dah usia 3bulan memang ngam2 terletak kat badan. Memang sesuai nak buat baju raya. Aku jual ni sebab nak clearance kan wardrobe kat rumah. Ilyas ada semua baju kat atas, sebab beli dua set tu yang nak jual. Siapa2 yang berhajat nak beli boleh pick up terus kat Shah Alam. Kalau yang dok jauh2 tu nak suruh aku poskan pun boleh. Tapi kena add onn Rm 8 untuk postage. Nak taw lebih lanjut bukak website Next ye ;)

Berminat boleh laju2 WhatsApp / Call / Sms : 012 273 7294 (Hasina)

Thanks!  

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)