Wednesday, August 24, 2016

Update 5 minittttttt

Assalamualaikum semua,

Lately mood nak berblog ke laut sebab hari2 busy, tiap masa pun busy. Sejak2 dah masuk department HR ni gitu ler ;) Saja nak tukar angin masuk Jabatan lain.. Hampir 6 tahun duduk kat bahagian operasi. Banyak free sebenarnya department tu. Rasa tak berkembang pun ada. Opss! Sekarang busy sampai tak cukup masa. Tapi takpee aku suka je.

Cerita pasal anak sulung saya, Nawal Naurah.. makin cerdik, Alhamdulillah. Belum banyak sangat cakap macam kawan2 lain seusia dia. Tapi takpee aku follow je, tak mendesak mana pun. Dan paling banyak ragam, paling kuat mengamuk. Poning mak pak ehh!

Cerita pasal anak bongsu saya, Ilyas Ifwat.. baru sahaja genap 5 bulan.. Belum pandai meniarap lagi, cuma mengiring & berpusing2 jek. Agak lambat, tapi macam biasa mama follow je nakk :) Mama taw badan Ilyas sado. Huhu! Next month dah 6 bulan. Tak sabar nak buat bubur campur macam2. Kita tengok macam mana penerimaannya :)

Short list keperluan untuk anak2 on September :)
♡ Baju raya haji Naurah & Ilyas
♡ Set sudu, pinggan, botol air masak, tempat simpan stok untuk Ilyas nak makan
♡ Beg baru nak pergi school untuk Naurah

Tapi list2 ni semua kehendak omakk ehh. Takde ler keperluan mana pun :D

Ok bye!


1 comment:

Liyana said...

hehehe
tengok list awk tu.. akk pun buat mende yg sama bila di minggu2 terakhir nak dapat gaji. HEHEHE.