Thursday, September 15, 2016

Bisness Saya Sekarang Ahakss!

Assalamualaikum,

Sejak dua menjak ni kerja aku ber bisness ajew. Bukak ig - fb semua pasal bisness. Dapat pulak support 100% dari husband apa lagi laju je aku menjual itu ini :)

Ig shop baru : sinaashop

Boleh follow atau cuci mata :)

Setakat ni aku aktif menjual dua benda :
1) NOUR AIN SKIN CARE
2) Perfume SAHARA HETA

Dua2 tengah ada promosi sehingga end of Disember. Lama lagi uolls :)


Testimoni diri sendiri je dulu :) Kulit jadi pinkish giteww, Alhamdulillah


Dalam 5 wangian mewah tu paling aku suka CHANNEL ni. Iyee inspired by Channel. Haruman lebih tahan lama & boleh bawak solat. Don't worry :)

WhatsApp || 012 273 7294 (Sina)


*******

Di samping cerita pasal bisness nak story juga perihal anak2 kesayangan beta tu :)

1) Ilyas Ifwat
Eh aku dah bagitahu ke macam mana dapat ilham nak bagi nama anak? Hmm baiklah -- Nama Ilyas diambil sempena nama Nabi Ilyas lepas tu pernah tengok cerita apa ntah nama heronya Ilyas. Macam menarik perhatian sangat masa tu nak berikan nama Ilyas :) Ifwat membawa maksud : Yang terbaik. Abahnya yang pilihkan aku ok2 sahaja. Ohh yaa anak bujang aku baru je lepas buat minor operation sebulan yang lepas. Angin pasang / hernia. Alhamdulillah semakin pulih :)




2) Nawal Naurah
Kuat mengamuk sangat. Apa yang dia nak semua wajib dapat pada dia. Adoii. Hari2 nak aiskrim nak dai nak dai (kedai) ehh pening la mama kau nakk. Dah banyak boleh bercakap jugak. Hehe!




No comments: