Tuesday, October 18, 2016

Insan Kesunyian. Kah

Assalamualaikum,

Sekarang husband siang malam kat kedai je. Ehh bukan sekarang dulu2 jugakkkk T____T

Tsk!

Sobs!

Balik kerja dapatlah jumpa setengah jam lepas tu pergi kedai balik T____T

Apa yang buat bertambah haru bila nak handle sekali dua anak yang tengah tantrum teww. Pheww!

Yang kakak tak bagi aku netek kan adiknya. Adik plak terpisat2 nak tidur dah. Kang marah si kak long perlaku macam tu sentap plak dia. Dok bersandar je belakang aku. Dibuatnya macam tu mak dia yang sendu wei. Mana sanggup tengok anak kecik hati macam tu :(

Belum lagi masuk time nak masak. Kadang2 tak berasap la dapur malam2. Sobss!

Sampai ada masa bertekak jugaklah suami isteri. Aku ni kang perli husband jangan kebendaan sangat. Tapi bila pikir balik tak kerja kang camne nak tampung hidup. Sekarang semua benda memerlukan duit ditambah anak dah masuk dua ni. Yang paling best hari2 suami bagi duit belanja lah. Haha! Tapi seriously sunyi je lahh aku memalam (sebelum ni kadang2 je husband pergi kedai malam)

Bermain je lah aku 3beranak yang tengah tantrum tu. Semoga Allah sentiasa bagi kebahagiaan kepada aku suami & anak beranak. Amin In Shaa Allah


No comments: