Tuesday, January 17, 2017

Hello 2017

Assalamualaikum,

Haha lama tak update cerita baru. Last entry end November 2016 kot. Huu lupa dah.

Sekarang busy belajar buat claims, payroll, cuti. Yang berat2 semua part aku. Amboi sangat diorang ni. Gaji tak naik siap ehh! Brrr!

Azam 2017?
Maybe nak kukuhkan kewangan lahh kot. Of course dah beranak dua ni banyak benda nak pikir.

Ohh yee dua anak aku dah fully dijaga oleh paknya & in law. Hee! Selamat duit aku laki bini. Haha! So far so good. Ilyas pun seronok je duk rumah tokma dia. Tak nangis sedu2 lagi macam kat taska dulu. Sobs! Sedih je husband cerita bila ambil Ilyas kat school nangis sedu2. Sebab yelaa anak bujang Iolls tu manja bebenor.. nk lebih perhatian. Tak kena dukung / pujuk memang sedu2 nangis dia. Sekarang serba serbi dah ok In Shaa Allah.

Dan yee aku masih lagi drive jauh pergi kerja - ulang alik :(

Mungkin memang rezeki aku lamaaa lagi kat sini. I is redha je lahh. Ada good jobs lain kita gerak lahh.

Dan Ilyas masih fully breastfeed. Masih gigih lagi bawak ke sana sini pam, botol susu, pencuci, bla bla...

Dan Naurah makin leter + mengada2 bak hangg! Pheww pengsan mak kau nak.


No comments: