Thursday, February 16, 2017

Me time sekejap

Assalamualaikum,

Hari ni aku cuti. Sebab nak pergi repair kereta. Dah nak seminggu husband hantar naik motor pergi kerja. Kereta aku tangki air bocor lepas tu apa ntahh yang rosak lagi. Kereta dah lama.. dah 6tahun usia mula lahh start meragam. Hari tu bersembang ngan husband nak tukar kereta baru. Terus merajuk lerr NCL ku iteww. Padan muka diri sendiri. Melayang jugaklahh duit. Nak buat macam mana, layankan jelahhh. Sobss! Kongsepnya redha kan sahaja.

Sekarang nak pukul dua petang. Dua2 anak dah tidur. Yeyy! Boleh me time sekejap. Lepas ni kena laju2 lipat kain dengan mop lantai pulekss.

Pesanan :

Siapa2 nak Nour Ain Skin Care, now aku buat promosi yee.

SET NORMAL 5 IN 1 -- RM 100 & FREE POSTAGE
(sehingga 28 Feb 2017 sahaja)

Ok bye!


No comments: