Sunday, February 12, 2017

Update sikitttt

Assalamualaikum semua,

Dah masuk bulan Februari pejam celik je tetiba tahun ni dah masuk 28 tahun. Hee! Next month Ilyas pun dah 1 year. Alahaii rasa baru semalam beranak kan beliau. Sobss!

Aku sekarang super duper busy. Yess! Sangat! Rasa nak nangis pun ada. Stress dengan kerja, sometimes. Stress bila balik rumah kena handle two kids yang perangai di luar jangkaan. Sobbs! Tapi husband aku cakap kerjaya aku sekarang dah bagus sangat. Dah menjamin everything In Shaa Allah, especially part insurans hospital, bonus & increment tiap2 tahun. Haha! Tapi maybe sebab nak masuk 7year kerja kat tempat yang sama, aku rasa aku perlu sesangat environment yang baru. Hmm hmm!

Bisness makin baik, Alhamdulillah. Cuma baru2 ni aku ada ambil pre order untuk kain, order masuk mencurah2. Tapi servis sangat low dari supplier. Rasa geram, sedih & macam2 ada. Lagi2 nak jawab dengan customer. Kesian customer tunggu lama2. Tsk! Taubat takmo ambil order untuk pre order lagi. Ada barang / ready stock baru kita jual. Sobss! Pengajaran kat situ.




Di kuar kawalan budak berdua ni. Bertabahlahhh.. semoga banyak pahala untuk kami berdua ;) hee!

Bye!



No comments: